Semi-intensieve cursus Duits

De semi-intensieve cursus Duits bestaat uit enkele hele dagen die flexibel over een aantal weken verspreid kunnen worden. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining (inclusief herhaling en voorbereiding) kunnen vrijmaken.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in het Duits, bijvoorbeeld in gesprekken met zakenpartners, productpresentaties, onderhandelingen, vergaderingen, teambesprekingen of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Duits de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Voor een optimaal resultaat en een minimale investering van uw tijd kunnen wij onze trainingen zowel op uw bedrijfslocatie als op onze trainingslocatie in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht aanbieden. Wilt er even helemaal uit voor uw intensieve training Duits? Informeer dan naar een geheel verzorgde training op onze vestiging in Düsseldorf.

Desgewenst regelen wij een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locaties.

Deze cursus Duits bieden wij zowel als individuele taalcursus en als groepstraining aan.