Groepstraining zakelijk Duits

Groepstrainingen zijn bestemd voor groepjes vanaf twee personen. Wij kiezen er bewust voor alleen groepstrainingen aan te bieden voor cursisten die voor hetzelfde bedrijf werken en geen open cursussen. Het voordeel van deze werkwijze is dat de trainer zich zo helemaal kan richten op de specifieke branche waarin de cursisten werkzaam zijn en op de producten die het betreffende bedrijf aanbiedt. Er wordt tijdens de trainingen namelijk zoveel mogelijk van de dagelijkse werksituaties uitgegaan. Bovendien kunnen de collega’s elkaar ondersteunen en stimuleren.

Maar ook voor individuele cursisten hebben wij een veelzijdig aanbod aan trainingen zakelijk Duits. Naast deze groepstrainingen bieden wij natuurlijk ook individuele cursussen zakelijk Duits aan. Door de een op een relatie tussen cursist en trainer zijn deze heel efficient voor wie in korte tijd Duits wil leren of zijn of haar vaardigheden aanzienlijk wil verbeteren.

Alle onze trainingen zijn geschikt voor vertegenwoordigers en voor medewerkers die regelmatig onderhandelen, (telefoon)gesprekken voeren met Duitse zakenpartners of verantwoordelijk zijn voor de correspondentie. Tijdens de training is Duits de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Düsseldorf of op uw locatie in Nederland en Duitsland.