Trainingsvormen

Cursus Zakelijk Duits biedt u diverse trainingen aan, afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en afgestemd op het instapniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

Wij bieden trainingen op ieder niveau. Van beginners die nog geen enkele kennis hebben van het Duits tot medewerkers die zich al goed in het Duits kunnen uitdrukken; voor iedereen stellen wij een passend trainingsprogramma op.

Ons taleninstituut biedt alle trainingen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Flexibele cursus Duits

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden trainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve cursus Duits

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve cursus Duits

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende een of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Duits op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Cursus zakelijk Duits op afstand

Taaltrainingen Duits op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie

Cultuurworkshops

Natuurlijk komen tijdens de cursus zakelijk Duits ook culturele aspecten aan de orde. Maar misschien wilt u graag een opfriscursus Duitse zakencultuur of heeft u nieuwe medewerkers in Duitsland of wilt u Nederlandse medewerkers naar Duitsland sturen. Dan kunnen wij uw mensen optimaal voorbereiden.
Meer informatie