Intensieve cursus Duits

Bij de intensieve cursus Duits heeft de cursist gedurende een of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Duits op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in het Duits, bijvoorbeeld in gesprekken met zakenpartners, productpresentaties, onderhandelingen, vergaderingen, teambesprekingen of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Duits de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Voor een optimaal resultaat en een minimale investering van uw tijd kunnen wij onze trainingen zowel op uw bedrijfslocatie als op onze trainingslocatie in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht aanbieden. Wilt er even helemaal uit voor uw intensieve training Duits? Informeer dan naar een geheel verzorgde training op onze vestiging in Düsseldorf.

Desgewenst regelen wij een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locaties.

Intensieve taaltrainingen bieden wij zowel als individuele taalcursus en als groepstraining aan.