Duits voor Salesmanagers

U bent als key accounter of salesmanager verantwoordelijk voor de verkoop van uw producten of diensten in Duitsland. U beheerst de Duitse taal al redelijk goed en u weet wat u in Duitsland wilt aanbieden en verkopen. Maar u mist nog het juiste taalgebruik gericht op uw branche en product en kennis over de manier van zaken doen in Duitsland.

Speciaal voor u hebben we een compacte training ontwikkeld voor een gunstig tarief. Door middel van praktijkgerichte oefeningen leert u het taalgebruik specifiek voor uw situatie en branche, met als doel om in een korte tijd op een professionele en zelfverzekerde manier uw bedrijf te vertegenwoordigen en uw producten of diensten te presenteren.

De training wordt afgestemd op uw wensen en doelstellingen en kan onder andere de volgende onderdelen bevatten:

  • contact leggen en onderhouden met (potentiële) klanten
  • bedrijfs- en productpresentaties op beurzen of in bedrijven
  • verkoopgesprekken en onderhandelingen
  • Correspondentie: e-mails, brieven, offertes …

Ook besteden wij aandacht aan de Duitse zakencultuur en het voeren van informele en sociale gesprekken.

Uw tijd is kostbaar en door onze intensieve en specifieke manier van trainen zijn gemiddeld vijf sessies van zes uur voldoende. Afhankelijk van uw agenda maken wij een planning voor een volledige week of meerdere sessies van gekozen dagen of weekenden.

De taaltrainers die deze training verzorgen zijn native speaker Duits en hebben ruime ervaring in het Duitse bedrijfsleven. We kunnen deze training op onze trainingslocatie in Amsterdam en op wens ook op andere locaties verzorgen.

Graag testen wij vrijblijvend uw huidige taalniveau. Op basis van dit niveau, het te bereiken niveau en uiteraard van uw persoonlijke wensen stellen wij graag een passend trainingsvoorstel voor u op.

Stuur deze cursus Duits voor salesmanagers pagina door
Print deze pagina

Geïnteresseerd in een cursus Duits?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de training of laat uw taalniveau bepalen via de taaltest.