Cursus Duits in Düsseldorf

Wilt u er even helemaal tussenuit voor een intensieve training zakelijk Duits in een Duitstalige omgeving?  Informeer dan naar een geheel verzorgde training bij onze vestiging in Düsseldorf.

Deze intensieve cursus Duits in Düsseldorf is geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in het Duits, bijvoorbeeld tijdens gesprekken met zakenpartners, productpresentaties, onderhandelingen, vergaderingen, teambesprekingen of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Duits de voertaal, wanneer het niveau van de cursisten dit toelaat.

Deze training kan een spoedcursus van een hele week zijn, maar de training kan ook verspreid over een aantal weken worden gegeven. Desgewenst regelen wij voor u of uw medewerkers een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie.

De trainers die deze trainingen verzorgen, spreken ook Nederlands en kunnen indien nodig, bepaalde onderwerpen ook vanuit het Nederlands uitleggen.

Deze cursus Duits bieden wij als individuele taalcursus aan, maar kan ook als  groepstraining voor meerdere collega’s worden geboekt.